Брутален случай на агресия потресе Южен Уелс. Бивш затворник преби

...
Брутален случай на агресия потресе Южен Уелс. Бивш затворник преби
Коментари Харесай

Брутално: Бивш пандизчия остана незадоволен в леглото и направи лицето на приятелката си на пихтия

Брутален случай на експанзия потресе Южен Уелс. Бивш пандизчия преби свиреп приятелката си, тъй като не го задоволявала полово. Нападението е станало няколко месеца, откакто 41-годишният Кевин Евънс излязъл от пандиза поради кражба. Побеснелият мъж налагал беззащитното момиче, до момента в който не загуби схващане. Това обаче не му било задоволително и траял да удря и рита лицето й, до момента в който Катрин лежала беззащитна на пода, оповестява The Sun.

Нападението е станало в дома на жертвата в Южен Уелс. Катрин разказала, че мъжът я блъснал няколко пъти по лицето и тялото, оставяйки я да се дави в личната си кръв.



Младата жена е открита от съседи, които извикали полиция. В резултат на нанесения побой тя е голям брой контузии по ребрата, ръцете, шията и гърба, рани по лицето, строшен нос и увреждане на слъзния канал, което може да остане непрекъснато.

Пред съда Кевин признал своята виновност и написал писмо, че се разкайва. Това обаче не съумяло да размекне съдията, който го сметнал за рисков нарушител, кадърен на ликвидиране, и го върнал още веднъж в пандиза, този път за 10 години.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР