Брутален секс скандал тресе ГРЕ Г. С. Раковски“, по-известна като

...
Брутален секс скандал тресе ГРЕ Г. С. Раковски“, по-известна като
Коментари Харесай

ВИДЕО+СНИМКИ Див сексскандал тресе Френската гимназия в Бургас! Палава даскалка влудява с пози

Брутален секс скандал тресе ГРЕ „ Г. С. Раковски “, по-известна като Френската гимназия в Бургас. Родители и възпитаници безусловно са втрещени от държанието на преподавателя по български език и литература Десислава Кесова , която е и йога инструктор и постоянно демонстрирала пред децата в час шпагати и разнородни пози от античното изкуство, което очевидно обожава.

Но това е най-малкият мотив за терзание.

„ Госпожата очевидно практикува еротична или тантрическа йога – ние не сме доста осведомени с тези термини, по тази причина молим да бъдем извинени “, стартират писмото си до бургаския уебсайт Флагман.бг бургаски родители, които са изумени от държанието на възпитател в сякаш елитна гимназия, където те пращат децата си да учат „ Епопея на забравените “, „ Под игото “, „ Две хубави очи “, „ Да се завърнеш… “, „ Гераците “ и така нататък А в действителност се оказва, че госпожа Кесова май на момчетата изпраща голи фотоси и къси еротични етюди, а с девойките се бъзика за външния им тип.

„ Разбрахме от дете, че съществува група във вайбър, където госпожа Десислава Кесова популяризира свои фотоси и видеоклипове измежду момчета от горните класове. Става дума за възпитаници в 10 клас, които към момента не са навършили даже пълноправие. Това е голям скандал. В тази група тя е вкарала телефоните на момчетата, които си харесва, и там изпраща клипчета и фотоси, а те ги споделят в други обществени мрежи като тик-ток, инстаграм и фейсбук. Кой въобще държи на работа подобен преподавател “, питат шокираните родители в писмото си.

Насладете се на един от етюдите на госпожа Кесова в това видео, изпратено до учениците, разполагаме и с други:



Проверка на Флагман.бг откри, че първия период тази година 9-класниците са създали подписка от родители и възпитаници, която е изпратена до шефа на ГРЕ „ Г. С. Раковски “ Радостина Георгиева. В нея единственото искане, подкрепено с задоволително съгласно тях доказателства, е било да бъде отстранена въпросната учителка. Отговорът обаче не ги удовлетворил – Десислава Кесова била арестувана на работа под предлог, че няма по какъв начин да се откри заместител.

„ Кой стои зад тази госпожа, че толкоз да не могат да я махнат? Това ли е държание на възпитател, на книжовник и изобщо преподавател, който е зает с възпитанието и образованието на подрастващи? Или тази „ учителка по еротични пози “ се изживява като героиня в песента на Слави Трифонов, отдадена на бургаската Френска гимназия:

Френската гимназия написа ти шестиците!
Хайде научи и мен,
щото французойките чакат
всеки ден - чакат да ги бройкаме! “

Така ли пишат там шестиците “, питат майките и бащите на учениците, които са получили половите фрагменти с преподавателката.

Те изпратиха информация до Флагман.бг, а ние молим началника на РУО-Бургас инж. Виолета Илиева неотложно да се сезира, да извърши инспекция и да накаже учителка та с извънредно провокативно и недопустимо за учител държание.

 А това са кадри от фейсбук профила на Десислава Кесова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР