Брус Уилис приключва снимките в няколко нискобюджетни екшън филма, за

...
Брус Уилис приключва снимките в няколко нискобюджетни екшън филма, за
Коментари Харесай

Деменцията на Брус Уилис се влошава

Брус Уилис завършва фотосите в няколко нискобюджетни екшън кино лентата, с цел да завоюва пари за лекуване.

Вестник New Zealand Herald заяви, че артистът е заставен да приключи актьорската си кариера поради опустошаващата го деменция. Звездата от кино лентата " Умирай мъчно " е на 66 години и от дълго време не взе участие в огромни планове.

Според осведомени, доста е мъчно да се работи с артиста, тъй като той постоянно не помни текста на сюжета. Миналия месец в YouTube канала на Half in the Bag бе публикувано видеото, наречено The Bruce Willis Fake Movie Factory. В него се споделя, че артистът от дълго време работи с " ухо " - особено аудио устройство, с което суфльорът му споделя текста.

„ Истина е. Работих с него по четири кино лентата и знам това от първа ръка. Тъжно е да видиш легенда като да се разрушава пред очите ти. Знам по какъв начин съм работил с него през последните няколко години ”, разяснява видеото режисьорът Мат Ескандари, за който се счита, че пръв е открил деменцията на артиста.

Както разкри осведомен източник, снимачният екип на кино лентата Glass трябвало непрекъснато да „ подпира ” Уилис.

„ На снимачната площадка трябваше да се редуцират и редактират подиуми и артистът трябваше да повтаря репликите, тъй като не можеше да ги запомни. Беше извънредно ”.

Тази година няколко западни таблоида писаха за сериозните проблеми с паметта на артиста. Напоследък той се пробва да прекарва повече време със фамилията си: брачната половинка Ема Хеминг-Уилис и двете им дъщери Мейбъл и Евелин.

 Ема Хеминг-Уилис и двете им дъщери Мейбъл и Евелин.

Освен това той постоянно поддържа връзка с някогашната си брачна половинка Деми Мур и общите им дъщери Румър, Скаут и Талула.

 деми мур, брус уилис
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР