Брус Уилис и Деми Мур са разведени от 2000 г.,

...
Брус Уилис и Деми Мур са разведени от 2000 г.,
Коментари Харесай

Звездите, които все още са приятели с бившите си

Брус Уилис и Деми Мур са разведени от 2000 година, само че към 20 години по-късно те потвърждават, че към момента имат страхотни връзки. Как го реализират? С съгласие и същинско другарство.
 Деми Мур, Брус Уилис и по какъв начин двамата се забавляват по пижами с децата си
Брус Уилис и Деми Мур се забавляват по пижами

Напук на разпоредбите

Всъщност, прекратяването на връзка в никакъв случай не е елементарно и може да стане още по-сложно, когато е пред очите и ушите на целия свят. Независимо от това, откакто звезди като Брус Уилис и Деми Мур съумяха да се преборят и да имат такива страхотни взаимоотношения, значи е изцяло постижимо. От Insider са ни подготвили още няколко известни някогашни двойки, които са останали другари, макар разделите си.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър
 Снимка 349035

През 2015 година оповестиха, че се разделят и се разведоха публично през 2018 година Двамата са дружно от 2004 година, като имат три деца. Въпреки раздялата обаче, Дженифър Гарнър и Бен Афлек съумяха да запазят равновесието, оставайки положителни другари.

Гуинет Полтроу и Крис Мартин
 Снимка 475366

Споменаването на " другарство " след провален брак на звезди е постоянно срещано двуличие в общественото пространство, само че Полтроу и вокалистът на Coldplay сигурно вършат изключение. Двамата не престават да бъдат близки и след раздялата им през 2014 година

Те постоянно се появяват дружно на фотоси от ваканции и разходки с децата им. Гуинет Полтроу нееднократно е казвала, че усеща някогашния си брачен партньор Крис Мартин " като брат " .

Дженифър Анистън и Брад Пит
 Снимка 341288

Бившите бяха видяни дружно на 50-ия рожден ден на Анистън през февруари 2019 година, близо 14 години след раздялата им. На няколко събития по-късно те демонстрираха близки връзки, разпалвайки носталгична вяра в сърцата на почитателите.

Джен обаче явно поддържа другарски връзки освен с Брад Пит, а и с всички свои някогашни, тъй като добре знаем, че е запазила положителния звук и с Джон Мейър, както и с Джъстин Теру.

Миранда Кер и Орландо Блум
 Снимка 475379

Двамата се разделиха през 2013 година, само че нееднократно са казвали и доказвали, че се схващат отлично и могат да бъдат другари. И Миранда, и Орландо постоянно споделят в изявленията, че постоянно ще се обичат, тъй като все пак, въпреки всичко са семейство.

" Заради нашия наследник и всичко останало ще продължим да се поддържаме и да се обичаме като родители на Флин ", счита Орландо Блум.

Кортни Кокс и Дейвид Аркет
 Снимка 475370

Двамата артисти бяха женени от 1999 до 2013 година Те останаха другари след развода си и към момента постоянно излизат дружно с щерка им Коко.

Дженифър Лопес и Марк Антъни
 Снимка 475382

След седем години брак, двойката се раздели през 2011 година Те обаче съумяха да запазят страхотни връзки и постоянно излизат дружно с щерка си Ема. Дори актуалният другар на Джей Ло - Алекс Родригес, се схваща отлично с някогашния мъж на певицата.

Мадона и Шон Пен
 Снимка 475383

Мадона и Шон Пен се женят през 1985г. в разгара на славата ѝ. Връзката им е под прицела на медиите, а и те не ги оставят да скучаят - домашно принуждение, изневери, разгулен прояви и така нататък

Двамата се разделят през 1989 година Сега Мадона е близка с артиста и двамата са загърбили сполучливо мъчителното си минало.
 Брад Пит, Дженифър Лопес, Хайди Клум - 11 известни персони, хванати в невярност
11 известни персони, хванати в невярност

Звездните неверници
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР