Бруклин и Никола не са от двойките, които крият връзката

...
Бруклин и Никола не са от двойките, които крият връзката
Коментари Харесай

Никола Пелц:“Имам проблеми с кожата, с тялото, с всичко.“

Бруклин и Никола не са от двойките, които крият връзката си от обществеността и постоянно демонстрират възприятията си в Instagram, като непрекъснато се изясняват в обич един на различен. Изглежда, че целият свят знае всичко за връзките сред младоженците. Но в действителност ли всичко е съвършено?

След шумната женитба на Никола и Бруклин, която струваше 3,5 милиона $ и приключи с голям брой правосъдни каузи, измина година, а за сватбата към момента се приказва и то постоянно в отрицателен проект. " Имам възприятието, че всички злобни неща, които хората чуват в гимназията за себе си, чета в този момент в моя Instagram. Просто желая хората да ме познават, преди да ме съдят. Това е извънредно, тъй като бих желал да отговоря на всеки човек: " Не е правилно. Не е правилно. Не е правилно ".



Никола отбелязва, че в никакъв случай не търси преднамерено информация за себе си в обществените мрежи, само че в случай че " изскочи нещо в Tiktok ", не може да спре да чете мненията. Особено когато става въпрос за членовете на фамилията Бекъм и Пелц или за враждата сред нея и майката на Бруклин Виктория. „ Казах го толкоз доста пъти: няма омраза. “

В медиите непрекъснато се загатват различията сред булката и свекървата, които започнаха с обстоятелството, че Никола не отиде до олтара в рокля на Виктория, а избра тоалет на Valentino. Освен това Пелц упрекна майката на младоженеца, че не е помогнала в подготовката за сватбата.

Богатата наследница несъмнено основава усещане на жена с много високо самочувствие и това нервира хората. Но истината е, че Пелц не постоянно е била толкоз самоуверена.

Никола израства с шестима братя, които непрестанно й припомнят, че е невероятна и специфична. Това помогнало на актрисата да придобие самочувствие и по-внимателно да избира сътрудниците си в бъдеще.

" Имах единствено три гаджета, тъй като постоянно бях много дистанцирана, до момента в който не харесам някого. Братята ми постоянно споделяха: " Не. Заслужаваш повече. "

Въпреки любовта и вниманието на братята си, Никола, както доста девойки, постоянно има комплекси по отношение на външния си тип.

Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР