Броят на заразените с коронавируса (COVID-19), регистрирани в Германия в

...
Броят на заразените с коронавируса (COVID-19), регистрирани в Германия в
Коментари Харесай

Германия счупи рекорда си за заразени с COVID-19

Броят на инфектираните с ковид (COVID-19), регистрирани в Германия в границите на последните 24 часа, доближи нов връх от началото на епидемията в страната, като те са 33 949 души, надминавайки предходния връх със 172-ма инфектирани, регистриран на 18 декември 2020 година, осведоми ДПА.

Това е внезапно нарастване на инфектираните по отношение на 28 037 случая, регистрирани преди седмица.

Други основни статистически данни също демонстрираха тревожна наклонност. Данните за заболеваемостта за седем дни - пожеланият знак, употребен от формалния немски институт " Роберт Кох " - доближи 154,5, нарастване по отношение на 146,6 през вчерашния ден и 130,2 преди седмица.

Друга статистика, която провокира паника, е броят на пациентите с вируса, признати в болница, което се преглежда като основен знак за налагане на ограничавания върху общото население.

Институтът " Роберт Кох " дефинира цифрата за през вчерашния ден на 3,62 на 100 000 поданици през последните седем дни, по отношение на 3,29 във вторник. Като се имат поради мощните районни разлики включително, няма народен предел за деяние. За интервала на Коледа предходната година цифрата доближи до 15,5.

Министрите на опазването на здравето на 16-те провинции на страната се срещат в Линдау на брега на езерото Констанс през днешния ден, с цел да обсъдят обстановката, на фона на възходящия спор в Германия по отношение на новата " четвърта вълна " на пандемията и вероятни възобновени ограничавания.

Служебният кабинет на канцлера Ангела Меркел се сблъсква с алтернатива. Като напускащи министри те показаха отвращение да се впускат в коренно разработване на политика, макар че съдружните договаряния за сформиране на ново държавно управление не демонстрират никакви признаци за бързо довеждане докрай.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР