Броят на загиналите от горския пожар, който унищожи историческия хавайски

...
Броят на загиналите от горския пожар, който унищожи историческия хавайски
Коментари Харесай

Полицията на Мауи потвърждава самоличността на 101-вата жертва на горски пожар, 76-годишен, който е пътувал с лодка от Калифорния през 70-те години на миналия век

Броят на починалите от горския пожар, който унищожи историческия хавайски град Лахайна през август, се усили на 101 във вторник, откакто полицията на Мауи удостовери самоличността на една нова жертва, 76-годишен мъж. Говорителят на полицията в Мауи Алана Пико сподели в имейл. Те го идентифицираха посредством сравняване на рентгенови фотоси, направени преди и след гибелта му, сподели тя.

Полицията в Мауи образува ново звено за хладни случаи, откакто пожарът направи откритието, което в този момент оставя двама души в неопределеност от август. 8 пожара.

Жертвите на най-смъртоносния горски пожар в Съединени американски щати за повече от век са на възраст от 7 до 97 години, само че повече от две трети са били на 60 или повече години, съгласно листата с известни на полицията в Мауи жертви.

Приятел от детството сподели, че Каспржицки се отличавал като дърводелец и дърводелец. Той вършеше „ фантастична “ работа, само че най-много с цел да задоволи личните си ползи, сподели Стив Бродерсен, който познаваше Ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР