Броят на регистрираните заразени с новия коронавирус (COVID-19) в Германия

...
Броят на регистрираните заразени с новия коронавирус (COVID-19) в Германия
Коментари Харесай

Коронавирус: и в Германия отчитат сериозен ръст на жертвите и заразените

Броят на записаните инфектирани с новия ковид (COVID-19) в Германия набъбна до 34 009 души, като от тях 172 души са умряли, оповестяват международните информационни организации.

Уточнява се, че инфектираните са се нараснали с към 4 500 души за последното денонощие, а умрелите - с близо 60 души.

С това Германия към този момент е на пето място в света по инфектирани хора след Китай, Италия, Съединени американски щати и Испания. По жертви обаче страната е на едно от първите места в света в съотношението сред инфектирани по отношение на умряли.

Междувременно стана ясно, че немският канцлер Ангела Меркел е добре, като извършва отговорностите си от у дома, където тя се самоизолира, откакто е била в контакт със инфектиран лекар.

Меркел ще премине през поредност от проби, като представителят ѝ сподели, че " в случай че има развития, ще ви кажем ".

Първата проба на Меркел за съществуване на ковид в понеделник беше негативна.

Съобщено беше също, че най-населената немска провинция Северен Рейн-Вестфалия възнамерява освобождението на към 1 000 пандизчии, с цел да понижи риска от заразяване.

Указът на държавното управление на провинцията се ползва за пандизчии, които имат да излежават най-вече 18 месеца от присъдата си и категорично изключва освобождението на всички, които са направили полови закононарушения. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР