Броят на потвърдените нови случаи на коронавирусна инфекция в Германия

...
Броят на потвърдените нови случаи на коронавирусна инфекция в Германия
Коментари Харесай

Четвърта вълна: Германия с нов антирекорд на заразени с коронавирус

Броят на доказаните нови случаи на коронавирусна зараза в Германия набъбна с 39 676 за денонощие, което е нов антирекорд за времето от началото на пандемията, сочат данни на института Робърт Кох.

Предишният антирекорд е регистриран на 5 ноември, когато са регистрирани 37 120 случая на зараза дневно. От началото на епидемията болестта е открита при 4 844 054 поданици на Федерална република Германия. От следствията от заболяването, породена от ковид, за последното денонощие в страната са умряли 236 пациенти, а общият брой на умрелите в Германия доближи 96 963.
 Германия: Без локдаун, само че с по-строги ограничения против ковид Германия: Без локдаун, само че с по-строги ограничения против ковид
Покрай растежа на болестите в Германия – 183,7 на 100 000 души в границите на седмица, се чуват от ден на ден апели за стягане на прав...

Миналата седмица и. д. здравният министър на страната Йенс Шпан съобщи, че Германия е изправена пред четвъртата вълна на пандемията, която по думите му е на първо място „ пандемия на неимунизираните “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР