Броят на жертвите на мощното земетресение, станало край бреговете на

...
Броят на жертвите на мощното земетресение, станало край бреговете на
Коментари Харесай

Броят на загиналите при земетресението се увеличи до петима

Броят на жертвите на мощното земетресение, станало край крайбрежията на остров Суматра в западната част на Индонезия, доближи петима души. Това заяви в събота японската организация Kyodo, базирайки се на данни от локалните управляващи, представена от TACC, представена от Фокус . По-рано имаше информация за един умрял.

``
реклама

Както бе маркирано, най-малко още четирима души бяха ранени. Броят на жертвите може да се усили. Както осведоми полицията, повече от 100 къщи са развалени. Над хиляда души бяха евакуирани. Земетресението с магнитуд 6,9 се стана в западна Индонезия в петък. Епицентърът му се намираше на 261 км югозападно от град Тангеранг, където живеят към 1,3 милиона души.. Синият трус е усетен, в това число в индонезийската столица Джакарта, ситуирана на остров Ява. След земетресението беше оповестено за заплаха от цунами, само че по-късно паниката беше анулирана.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР