Броят на американците, срещу коронавирус, надвишава общия брой на заразените

...
Броят на американците, срещу коронавирус, надвишава общия брой на заразените
Коментари Харесай

Броят на американците, ваксинирани срещу коронавирус, надхвърли общия брой на заразените

Броят на американците, против ковид, надвишава общия брой на инфектираните в Съединени американски щати, написа Bloomberg.
Според изчисленията на организацията, 26,5 милиона поданици на Съединени американски щати са получили една или две дози от коронавирусната ваксина. В същото време се отбелязва, че от регистрирането на първия инфектиран човек в страната са разпознати 26,2 милиона случая на зараза. Това следва от данните на университета „ Джонс Хопкинс “, който пресмята въз основа на информация от интернационалните организации, федерални и локални управляващи.
 Франция изисква отрицателен PCR тест и за директно преминаващи Франция изисква отрицателен PCR тест и за директно преминаващи
Франция въведе условие за даване на негативен резултат от PCR тест и за директно преминаващи. Според информация на цент...
Според Bloomberg в Съединени американски щати се ползват приблизително 1,35 милиона дози от имунизацията на ден, което съгласно организацията е повече от която и да е друга страна в света.
Според университета „ Джонс Хопкинс “ в Съединени американски щати са умряли над 443 000 души заради ковид. Страната е преди всичко в света по смъртност и брой инфектирани хора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР