Брошката за ревера на саката, които Корнелия Нинова така и

...
Брошката за ревера на саката, които Корнелия Нинова така и
Коментари Харесай

Журналисти са пуснати в принудителен неплатен отпуск, партийна телевизия хлопва кепенците

Брошката за ревера на саката, които Корнелия Нинова по този начин и не съумява да закопчае - партийната телевизия БСТВ, в която потънаха няколко милиона лв. за 4 години, стопира лъчение на 2 май. Пред публицистите е обяснено, че паузата ще бъде 2 месеца, тъй като се налагало пренасяне на " Позитано " 20, където обаче няма никакви подобаващи места за студио, минимум пък харесаната за задачата редакция на в. Земя, чиято шефка Светлана Шаренкова е в сложни връзки с лидерката. 

За прекъсването на малкия екран най-вероятно ще бъде упрекнат Васил Василев, защото прочут факт е, че Нинова в никакъв случай и за нищо не е отговорна. Българска социалистическа партия, дължи голяма сума пари и не заплаща наем и даже обикновени консумативи на наемодателя отдавна. Всъщност Корнелия би трябвало да благодари на благодетеля, който можеше от дълго време да й е дръпнал шалтера - най-малко преди година, вместо да заплаща със личните си пари нейните сметки.

Журналистите си търсят работа, защото не имат вяра на лидерката и нейната социалност. Тя благородно ги пускала в 2-месечна неплатена отпуска, каквато - сякаш правист, знае, че няма. Те се надяват най-малко да ги освободи по този начин, че да могат да излязат на борсата и в продължение на няколко месеца да получават помощи, до момента в който провеждат живота си, написа " 19  минути ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР