Бронзовият медалист от последния шампионат - ФК ЦСКА 1948, постигна

...
Бронзовият медалист от последния шампионат - ФК ЦСКА 1948, постигна
Коментари Харесай

ФК ЦСКА 1948 с убедителен успех над бъдещия съперник на ЦСКА в Лигата на конференциите

Бронзовият медалист от последния шампионат - ФК ЦСКА 1948, реализира първа победа по време на летния си лагер в Словения. " Червените " се постановиха с 3:1 над румънския Сепси. Точно тези наши северни съседи, които са съперник на вицешампиона ЦСКА във втория квалификационен кръг от Лигата на конференциите.

Ако съдим по първото полувреме, то " армейците " би трябвало да бъдат спокойни за продължаването си напред, откакто ФК ЦСКА 1948 им означи три гола за 45 минути. Селекцията на Атанас Рибарски беше разнообразна в офанзива, а попаденията бяха дело на Русев - дузпа, Бирсент Карагарен и дебютанта Неделко Пишчевич.
 ФК ЦСКА 1948 - Сепси 3:1 (Развой на срещата по минути) онлайн
ФК ЦСКА 1948 - Сепси 3:1 (Развой на срещата по минути)

Хората на Рибарски взеха решение всичко за едно полувреме

Събитията на терена обаче се трансформираха внезапно след почивката. Тогава Сепси заигра нападателно в нападателен проект и сподели много класа. Носителят на Купата на Румъния стигна и до почетен гол посредством резервата Рондон.

Проверката започва с към 15 минути забавяне поради организационни проблеми. Игровият темп на " алените " обаче не бе нарушен от този факт, като в първите мигове прелестно усещане направи, че възпитаниците на Атанас Рибарски пресираха надълбоко румънците в тяхната половина.

Сепси можеше да открие резултата още с първата си по-сериозна акция. Ерденис Гурища и Стефан Цонков не се схванаха кой би трябвало да пази Йон Джордже, а нисичкият №8 с лекост насочи удар с глава, минал рисково покрай гредата на Наумов.

Малко не доближи на Валентин Йосков, когато в седмата минута Георги Русев насочи топка, към точката на дузпата. Юношата на Черно море обаче закъсня със стотни от секундата и не можа да засече, може би голово, в мрежата на румънския конкурент.
 ФК ЦСКА 1948 взима национал на Исландия
ФК ЦСКА 1948 взима национал на Исландия

33-годишният таран за последно игра в прилежаща Гърция за отбора на Атромитос

Бронзовият медалист от последния сезон в efbet Лига откри резултата в 18-ата минута. Русев смъкна с гърди за Валентин Йосков, който навлезе в наказателното поле, само че беше фаулиран от Михай Бълаша. С виновната задача се нагърби гореспоменатият Георги Русев, като националът резервира наличие на духа и означи за 1:0.

Отговорът на румънците можеше да бъде мълниеносен. В ответната офанзива кълбото доближи до непокрития Стефънеску. Дани Наумов се хвърли, с цел да съкрати ъгъла му за пукотевица, а това принуди нападателя да избира различен метод посредством прекачване. Топката кацна малко зад напречната греда, само че даже и да имаше нужната акуратност, Елитон бе застанал на голлинията и щеше да почисти.

С оглед натиска на Сепси, настоящият притежател на Купата на Румъния стигна до гол за 1:1. Той беше извънредно хубав след доста обмислен изстрел на Козмин Матей. Радостта на №10 обаче бързо бе отнета от основния арбитър, който не зачете попадението поради игра с ръка.

Малко преди двата отбора да се отдръпват за отмора, българският отбор съумя да удвои своята преднина. Михай Бълаша продължи да бъде " жокер " за " алените ", откакто отново сбърка съдбовно. Е, този път не направи дузпа, само че подари топката на Карагарен, който от 20-тина метра стреля неспасяемо в долния десен ъгъл на съперника.

И това обаче не бе всичко от футболистите на Рибарски за тази част. Още при идната акция Открадната топка в центъра беше придвижена до Карагарен. Крилото откри дебютанта Пишчевич, а сърбинът със страховит финт се измъкна от персоналния си надзирател и от близко разстреля румънците за 3:0.

С оглед удобната си преднина, тимът на ФК ЦСКА 1948 излезе много провиснал след паузата. Още в самото начало отлична интервенция имаше резервата Генадий Ганев, който за следващ път показва, че е задоволително добра опция на титуляра Даниел Наумов.
 ФК ЦСКА 1948 води договаряния с двама нападатели, играли в румънското състезание
ФК ЦСКА 1948 води договаряния с двама нападатели, играли в румънското състезание

Ето детайлности

Типично за бразилец, Педриньо изигра егоистично добра офанзива за българския отбор в 70-ата минута. Тогава латиноамериканецът избра да шутира от сложна локация, до момента в който изцяло непокрит, неговия пас очакваше Стоян Стоичков.

Сепси отбрани футболната си чест с гол в 72-ата минута за 1:3. Появилият се като промяна деец Марио Рондон се възползва от неубедителна изява на Симеон Петров при центриране и с глава доста класно откри мрежата на " алените ".

Към края нервите на терена бяха повечко от нужното, като резервата Мариян Тонев влезе в къса физическа препирня със бранител на Сепси.

Сепси не се отхвърляше да търси и частичния поврат в инспекцията. В 82-ата минута селекцията на Ливиу Чиботариу провежда добра акция по фланга, а диагоналният удар на резервата Дамашчан мина покрай левия ъгъл на Ганев.

В идната си контрола ФК ЦСКА 1948 ще има още по-голямо предизвикателство. Среща с балканския хегемон Динамо (Загреб).
 Нов във ФК ЦСКА 1948: Бербатов доста ми оказа помощ в Монако
Нов във ФК ЦСКА 1948: Бербатов доста ми оказа помощ в Монако

Да играеш против Мбапе е необикновено, споделя Пиер Нгуинда
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР