Броени дни, след като ансамбълът ни по художествена гимнастика стъпи

...
Броени дни, след като ансамбълът ни по художествена гимнастика стъпи
Коментари Харесай

За силата на едно Златно момиче: Да се състезаваш, докато майка ти е в болница

Броени дни, откакто ансамбълът ни по художествена гимнастика стъпи на международния връх, едно от девойките описа за компликациите, които е преодоляла в седмиците преди надпреварата.

В профила си във Фейсбук Стефани Кирякова показа, че майка ѝ получила инсулт, в резултат на който изгубила говора си и спряла да движи дясната си ръка.

В своето „ Писмо до мама” грацията написа, че доста е желала да се върне в Бургас, с цел да бъде със фамилията си. В последна сметка обаче взела решението си в името на тима. Дни по-късно Стефани към този момент е шампионка, а Краси Боев се срещна с нея в Бургас.

Няколко седмици преди международното майка ми получи инсулт, заради който загуби говора си и не може да движи дясната си...
Публикувахте от Stefany Radoslavova Kiryakova в Вторник, 18 септември 2018 година

„ Когато разбрах, че майка ми е получила инсулт, първото ми предпочитание беше да отида при нея. Следващата ми мисъл беше, че това няма по какъв начин да стане и даже да се върна, няма да трансформира нищо. Тя ще се разстрои още повече. Баща ми е до нея, а девойките разчитат единствено на мен”, показа Стефани Кирякова.

Баща и споделя, че е горделив с щерка си от взетото решение и това, че е съумяла да мине през това тестване. Благодарен й е, че е посветила медала точно на майка си.

Какво още описа Стефани Кирякова – гледайте във видеото.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР