Броени дни преди старта на новия сезон на “Шоуто на

...
Броени дни преди старта на новия сезон на “Шоуто на
Коментари Харесай

Шоуто на Николаос Цитиридис се завръща в понеделник - slava.bg

Броени дни преди старта на новия сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” от екипа му разкриват, че тече трескава подготовка за блестящото му начало на 1 февруари в 22:30 ч. по bTV. Точно както подсказва наближаващата пролет, през новия тв сезон шоуто ще се завърне триумфално в ефир с още по-провокативно наличие, по-освободено, по-забавно, по-скандално даже, с нови рубрики, занимателни мнения на горещите тематики от деня и даже с нови лица. Ще има екстремно-смешни изявленията на непредвидени места, ще има и още повече музика. Част от новостите ще станат ясни в понеделник вечер, на 1 февруари, когато с изключение на начало на сезона, водещият ще означи и рожден ден в ефир.

“Остаряването е неизбежно, порастването – избирателно”, майтапи се самият Николаос и продължава: “Шоуто остаря с една година, само че порасна с доста. Аз също остарях, само че порастването ще го оставя за различен път!”.

През новия сезон, един път седмично, един от най-запалените фенове на “Шоуто на Николаос Цитиридис” ще има своя звезден момент в ефира на bTV, а изискването “да си го спечели” е да следва късното шоу в обществените мрежи и най-много да се включи в някое от провокациите, които водещият ще насочва там.

“Вълнувам се за това, че феновете тази година ще имат доста повече отношение и ще са неизменима част от шоуто като напълно същински звездни посетители. Подготвили сме доста зрителски рубрики, в които хората ще могат да покажат всичко (но не баш) пред милионната публика на bTV, да поздравят някого, мен да вземем за пример, да създадат смешна публикация или пък просто да мълчат няколко минути по малкия екран. Шоуто ще бъде за всички!”.

Тази пролет порасналият Николаос ще продължи да посреща в шоуто си най-актуалните персони на деня, само че с изключение на тях, място в програмата му ще намират и такива, които “не стигат” до други излъчвания и медии, а определно има какво да споделят. В шоуто ще бъдат чути хората с друго мнение и провокативни теории за събитията на деня, а тъкмо подобен ще бъде и обичайният монолог на водещия при започване на предаването – още по-сериозносмешнозабавнодълговесел, настоящ и усмихнато-озъбен.

фотография: бТВ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР