Броени дни остават до въздействащия спектакъл DVA SVETA на Желко

...
Броени дни остават до въздействащия спектакъл DVA SVETA на Желко
Коментари Харесай

40 МУЗИКАНТИ ИЗЛИЗАТ НА СЦЕНАТА С ЖЕЛКО ЙОКСИМОВИЧ

Броени дни остават до въздействащия театър DVA SVETA на Желко Йоксимович в София. На 20 октомври паралелно с най-успешния мъжки глас на Балканите на сцената в Зала 1 на НДК ще излязат още 40 изключителни музиканти, потвърдили своя голям гений.

Виртуозните инструменталисти в съпровода на очарователните дамски беквокали ще показват едно необикновено шоу, въодушевено от великите спектакли на именитите Пол Анка и Майкъл Бубле.

Три екрана с внушителни размери ще допълват елегантната атмосфера на сцената, преплетена със спираща дъха виртуозност и импровизаторска храброст.

Освен на неподражаемия положителен заряд и надълбоко звучене, което носи DVA SVETA, публиката ще има опция да се наслаждения и на всестранния музикален гений на Желко.

Изпълнителят на шлагера Lane моје ще покаже забележителни умения на роял, а също и майсторско притежаване на редица други принадлежности.

Спектакълът на 20 октомври ще показа красиви авторски аранжименти на известни балкански поп, рок и етно мелодии, както и едни от най-големите шлагери на Йоксимович, като Ljubavi, Zaboravljaš, Nije ljubav stvar, Ono nase sto nekad bejase, Michelle и други.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР