Броени дни остават до началото на новия мотосезон. На този

...
Броени дни остават до началото на новия мотосезон. На този
Коментари Харесай

Броени дни до началото на новия мотосезон

Броени дни остават до началото на новия мотосезон. На този декор от столичната полиция регистрират спад на случаите с мотористи. И въпреки всичко черната статистика сочи – 111 тежки произшествия, 5 убити и още 111 ранени при произшествия с мотори за предходната година.

Анатоли е измежду потърпевшите мотористи. Преди няколко месеца е затрит от лидер на автомобил в столицата, който правил маневра на пътя:

„ Блъсна ме в профил и си продължи без да спре да ми окаже нужната помощ или да види изобщо какво се е случило”, споделя мъжът.

Анатоли не подава сигнал в полицията, тъй като било мрачно и не видял номера на колата, само че поради агресивното държание на лидера потърпевш съществено. Три месеца е лекувал счупена ключица.

Полицията регистрира, че злополуките с мотористи до май са малко, само че през лятото внезапно се усилват.

„ Причините са общи, само че една огромна част от водачите на леки и товарни коли не се преценяват с мотоциклетистите”, съобщи Тенчо Тенев от Столична дирекция на вътрешните работи.

В събота шествието на мотористите ще тръгне от Храм паметника „ Александър Невски”, ще премине по основни улици и булеварди и ще приключи в „ Бояна”. Очакванията за неприятно време няма да разколебаят хората на две гуми да излязат на пътя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР