Броени дни остават до Хелоуин, а с него идва и

...
Броени дни остават до Хелоуин, а с него идва и
Коментари Харесай

Хелоуин по KINO NOVA – фантастичен маратон от филмови премиери

Броени дни остават до Хелоуин, а с него идва и страховитият кино маратон по KINO NOVA. На 31 октомври филмовият канал ще предложи вълнуващо екранно преживяване за дребни и огромни с фантастични ленти и спиращи дъха свръхестествени хоръри. Зрителите ще се потопят в духа на празника със специфична селекция от заглавия, три от които са премиерни за България. 

В 21:00 ч. феновете ще могат да гледат премиерния „ Семейство Адамс 2 “ - втората част на актуалния анимационен прочит на историята за злокобното семейство. Любимите герои се завръщат с нова доза страховити страсти, неудържим комизъм и чудати завършения. Мортиша и Гомес са мощно обезпокоени, че децата им порастват, пропущат фамилните вечери и са изцяло погълнати от новите си ползи. За да възстановят връзката си с тях, те вземат решение да вкарат Уензди, Пъгсли, чичо Фестър и останалите колоритни герои в своя населяван от духове кемпер и да тръгнат на път за една последна нещастна фамилна почивка. Какво толкоз може да се обърка? 

Вечерта на Хелоуин ще продължи с хитовата премиера с режисьор Джон Кразински – „ Нито тон 2 “. Зрителите ще могат да гледат номинираната за влиятелните награди BAFTA лента от 23:00 ч. в деня на Хелоуин. В основната роля в научнофантастичния филм още веднъж влиза звездната актриса Емили Блънт, а към прослойка се причислява още надареният Килиън Мърфи. Сюжетът наблюдава историята след смъртоносните събития в дома на семейство Абът. Сега майката Евелин, младежите Рейгън, Маркъс и новороденият им брат би трябвало да се изправят против ужасите на външния свят, до момента в който не престават борбата си за оцеляване в цялостно безмълвие. Принудени да се впуснат в незнайното, те бързо схващат, че съществата, които ловуват посредством тон, не са единствената опасност, която дебне оттатък пясъчната пътека. 

Страховит свършек на фантастичния маратон ще предложи премиерната лента „ Кендимен “ от 00:50 ч. Филмът е четвъртият от страховитата поредност за „ Кендимен “, основана на късия роман „ Забравеният “ от Клайв Баркър. Откакто се помнят, жителите на квартала „ Кабрини Грийн “ в Чикаго са тероризирани от извънреден палач. Действието на кино лентата се развива в наши дни, когато образният художник Антъни Маккой (Яхя Абдул-Матин II) и приятелката му (Тейона Парис) наемат първокласно таванско жилище във към този момент спокойния и облагороден квартал. Но инцидентна среща със остарял жител (Колман Доминго) стартира да разкрива последователно на Антъни същинската история зад Кендимен и отприщва вълна от принуждение, която го слага в пряк конфликт със ориста. 

Не пропускайте да станете част от духа на Хелоуин със специфичната селекция филми на 31 октомври по KINO NOVA. 

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР