Броени дни остава до събитието Triad Combat, което ще се

...
Броени дни остава до събитието Triad Combat, което ще се
Коментари Харесай

Кубрат Пулев се нахвърли с юмруци да бие Мир

Броени дни остава до събитието Triad Combat, което ще се организира на 27 ноември. Най-големият мач от програмата е с българско присъединяване – Кубрат Пулев ще се изправи против Франк Мир. Първоначално Кобрата трябваше да се изправи против Виктор Белфорт, само че той се отхвърли.

Няколко дни преди този момент участниците бяха показани и им беше дадена думата, с цел да отговорят на няколко въпроса. На него Пулев се закани съществено на Мир и съобщи, че може да го разбие, заяви Нова Тв.

Любопитно беше държанието на Кобрата и при представянето му. Водещият се изрече ласкаво за българина и изреди всички му триумфи като боксьор. Кубрат се появи с респектираща походка. Приближавайки Мир, Кобрата замахна с ръка, къде на смешка, къде не към лицето на противника си.

След това двамата застанаха един до различен, само че не се стигна до ескалация на напрежението, написа gong.bg.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди  0  1(преди 11 минути) Рейтинг: 25 | Одобрение: 5 Дори и откакто яде толкоз пердах, Булев не се научи да се държи културно. бит внуцитеНапиши коментарИме:Коментар:
Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР