Броени дни ни делят от завръщането на един от най-хитовите

...
Броени дни ни делят от завръщането на един от най-хитовите
Коментари Харесай

Домът на дракона се завръща с нов сезон и амбиции за нови рекорди

Броени дни ни разделят от завръщането на един от най-хитовите и нашумели сериали в последните години - " Домът на дракона " (House of the Dragon) . Продукцията на дребния екран е действително продължение на друго известно заглавие, " Игра на тронове ", само че вместо в бъдещето, в действителност ни връща в предишното на клана Баратеон (два века по-рано).

В интерес на истината, тя трябваше да се появи доста по-рано, като се забави с цели 8 месеца поради непредвидената стачка на сценаристите  и актьорите в Холивуд . Като отплата, основателите дават обещание още повече конспирация и по-солидни мащаби на борбите спрямо пилотните епизоди на фентъзи сагата, а обществена загадка е и, че дамите ще имат още по-важна роля в сюжетната линия.  



В прослойка се завръщат добре познатите ни Мат Смит, Оливия Кук и Ема Д'арси , към които се причисляват и непознатите досега лица Абубакар Салим, Гейл Ранкин и Фреди Фокс.

New poster for ‘HOUSE OF THE DRAGON’ season 2.
— Film Updates (@FilmUpdates)
 

Логично, упованията са за още по-впечатляващ рейтинг на сериала в новия му сезон - амбициозно, имайки поради, че единствено дебютният епизод от първи събра пред екраните 10 милиона фенове единствено зад Океана. Със сигурност обаче датата " 17 юни " е чакана с интерес от всички ценители на филмовото изкуство по света. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 

 

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР