Броени дни делят зрителите на Българската национална телевизия до големия

...
Броени дни делят зрителите на Българската национална телевизия до големия
Коментари Харесай

Големият финал на Войната на буквите е тази неделя

Броени дни разделят феновете на Българската национална телевизия до огромния край на сериала „ Войната на буквите “. Последният епизод на историческата драма с присъединяване на звездите Теодора Духовникова, Захари Бахаров, Даниел Върбанов, Климентина Фърцова, Ненчо Костов и Александра Лашкова в основните функции е тази неделя, 9 април, от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1.

Българска национална телевизия е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, като сериалът „ Войната на буквите “ е част от филмопроизводството на публичната телевизия.
Режисьори на „ Войната на буквите “ са Зоран Петровски и Виктор Чучков, сценаристи са Теодора Маркова, Невена Кертова и Георги Иванов, изпълнителен продуцент – Габриел Георгиев. Сериалът e основан на едноименния разказ на писателката Людмила Филипова. 

Достатъчно мощна ли ще се окаже тайната на буквите и до каква степен ще стигне разпадът на царското семейство, откакто Сурсувул към този момент не е кавхан и Петър е изправен пред предизвикването да ръководи независимо? На кого може да се довери Баян, с цел да резервира делото на Симеон, а доказателството за светостта на българските букви е в ръцете на врага? Гледайте финала на сериала „ Войната на буквите “ в неделя, 9 април, от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР