Броени часове преди да бъде разстрелян в дома си в

...
Броени часове преди да бъде разстрелян в дома си в
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Мартин Нотариуса се видял с Красьо Черния часове преди убийството

Броени часове преди да бъде разстрелян в дома си в столичния квартал " Горна баня ", Мартин Божанов, по-известен като Мартин Нотариуса, е имал среща с небезизвестния Красьо Черния, научи сензационно Lupa.bg.

Двамата са се видели в заведение в столичния хотел " Маринела ", където Мартин Нотариуса ходел всеки ден. Срещата им е траяла към 40 минути, настояват източниците ни. След това Божанов е имал още няколко срещи и се е прибрал в къщата си. Планирал да излезе на вечеря с родственици и другари. Именно там, пред очите на старата си майка и детето си, той е бил погубен.



Красьо Черния още веднъж е измежду настоящите столични играчи

Красимир Георгиев, по-известен като Красьо Черния, нашумя като един от най-скандалните лобисти в правосъдната система преди 15 години, откакто се оказа, че телефоните на всички членове на Висш съдебен съвет се съхраняват в тефтерчето му. Прихванати бяха и негови срещи и диалози с водещи магистрати.

След това последва известно мъртвило, за Черния нищо не се чуваше години наред. Наскоро обаче се оказа, че някогашната половинка на позабравенага чалга звезда Магда е измежду главните медиатори за възможна сглобка в Столичния общински съвет. Това бе разкрито от Георги Кадиев, който написа в обществените мрежи: „ С учудване разбирам, че неофициалните договаряния за сглобка в Столичния общински съвет се водят и от фамозния Красьо Ч. Нищо ново не е научено, нищо остаряло не е забравено. Вече съм уверен, че по-добре нови избори в София и този път ще изградим действителна опция ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР