Броени часове остават, докато зрителите разберат отговора на големия въпрос

...
Броени часове остават, докато зрителите разберат отговора на големия въпрос
Коментари Харесай

Зрители гадаят коя ще е победителката в „Ергенът“. Кадър на Евгени издава избраницата?

Броени часове остават, до момента в който феновете схванат отговора на огромния въпрос – коя ще е победителка във втория сезон на формата „ Ергенът “. До самия край на предаването останаха редакторката Елена и зоо защитничката Валерия, а една от тях ще получи пръстен от Евгени.

Във фейсбук групите на риалитито кипят яростни полемики и догадки коя от двете дами ще си тръгне като негова годеница и ще чуе заветните думи: „ Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена “.

Промото на финала на „ Ергенът “ дава обещание в действителност трагични моменти, а финалните подиуми от последния епизод преди финала „ дадоха самун “ на почитателите да гадаят по него коя ще е победителката. За задачата феновете на любовния формат преглеждат деликатно фрагментите от епизода.

Да ги разгледаме и ние.

Ето го последния кадър, момент откакто Евгени е произнесъл „ Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена “:

Видимо е разчувствуван. Очите му, напълно естествено за подобен прочувствен миг, са навлажнени от неспокойствие. Все още не знаем на Валерия или Елена приказва.

В предходните фрагменти обаче виждаме по какъв начин пианистът беседва и с двете финалистки.

Нека разгледаме последния кадър, в който Евгени споделя на Валерия: „ Пазя си всички писма, които си разменихме “.

Развълнуван е тъкмо колкото в горния кадър, нали?

Сега да забележим и кадър, в който Евгени приказва на Елена. На нея той споделя: „ Ти завоюва моето сърце. Всяка моя среща с теб беше по-необикновена от предходната “.

Тук сякаш горното неспокойствие отсъства. Очите му излъчват някаква горест. Като на човек, който знае, че би трябвало да постави завършек на връзките си с жена, с която е споделил безчет красиви моменти. Това е и повода да считаме, че победителка във втория сезон на „ Ергенът “ ще бъде Валерия.

Допълнителен аргумент е и че момент преди финалните надписи Елена е необятно усмихната, наподобява щастлива. Прилича на трик на монтажистите на шоуто, с който желаят да ни накарат да чакаме точно Елена да получи пръстена. А и в случай че в действителност печели тя, ще оставят ли репликата на Евгени към нея „ “Ти завоюва моето сърце. “ Не е ли прекомерно издайническо?

Продуцентите на „ Ергенът “ продурцират и другия хитов формат „ Игри на волята “, а там сходни трикове са постоянно срещани. Ако в промото обещано племе се радва, то след това се оказва, че точно то е изгубило.

Да погледнем и последния кадър на Валерия. Очите й са цялостни със сълзи. Вие сами решете това сълзи на наслада или горест са.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР