Броени часове делят страстните почитатели на бойните спортове и привържениците

...
Броени часове делят страстните почитатели на бойните спортове и привържениците
Коментари Харесай

Големият сблъсък на титаните в единствената по рода си бойна гала SENSHI 10 - на живо по Bulgaria ON AIR на 4 декември

Броени часове разделят буйните фенове на бойните спортове и последователите на високия адреналин до старта на десетото издание на интернационалната бойна галавечер SENSHI , в което на разгорещения кръг един против различен ще се изправят 20 професионални бойци от 14 страни, с цел да премерят сили в 10 оспорвани дуела по правилниците KWU Full Contact и KWU SENSHI . Големият конфликт на титаните в най-голямото събитие за бойни спортове за годината ще се организира на 4 декември , от 19 часа в Двореца на културата и спорта във Варна .

Bulgaria ON AIR е специфичен медиен сътрудник на зрелищния военен театър и ще излъчва яростните дуели онлайн в ефира на малкия екран. А тези, които желаят да се насладят на същинското представление и да усетят завладяващата атмосфера на невероятния театър от близко, към момента могат да закупят билети за десетото издание на SENSHI 10 от мрежата на
 Остава седмица до огромния конфликт на титаните на SENSHI във Варна
Остава седмица до огромния конфликт на титаните на SENSHI във Варна

На 4 декември зала „ Конгресна “ в Двореца на културата и спорта ще се трансформира в сцена за гладиаторски борби

Водещ на единствената по рода си бойна церемония SENSHI на 4 декември ще бъде звездният артист и режисьор Ники Илиев , за който бойните спортове са огромна пристрастеност и креативно ентусиазъм. Холандските величия от международните К1 серии - трикратните и четирикратни международни първенци Петер Артс , Семи Шилт и Ернесто Хуст ще бъдат рефери и коментатори на блестящата бойна галавечер. За пръв път веригата ще посрещне и друго грандиозно име - Алберт Краус . Холандецът е някогашен играч в " полусредна " и " междинна " категория и е първият първенец на веригите " К-1 Маx " и " SUPERKOMBAT ".

Не пропускайте да станете част от титаничните конфликти - гледайте SENSHI 10 на 4 декември от 19:00 часа онлайн по Bulgaria ON AIR .

SENSHI 10 се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър " и М Кар Груп - BMW дилър.

Медийни сътрудници на SENSHI 10 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, осведомителния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.
 Всички бойни звезди минаха формалния кантар на SENSHI сполучливо
Всички бойни звезди минаха формалния кантар на SENSHI сполучливо

Големите първенци по бойни спортове не престават към арената на SENSHI на 4 декември
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР