Бритни Спиърс изглежда се възстановява добре след посещението си в

...
Бритни Спиърс изглежда се възстановява добре след посещението си в
Коментари Харесай

Бритни тръгна на ръце след клиниката

Бритни Спиърс наподобява се възвръща добре след визитата си в рехабилитационна клиника, където лекува ментално разстройство. Звездата качи фотоси в Instagram, на които се вижда, че интензивно се грижи за формата си и даже върви на ръце.

Кадрите излязоха директно след 30-дневния ѝ престой в лечебното заведение, в което се записа сама, откакто получи нервозен срив около заболяването на татко си. „ Йога на зелено, харесва ми по този начин! “, показа до един от фрагментите певицата.

Междувременно източник разкри пред TMZ, че лекарите на поп принцесата към момента не са разкрили точната композиция от медикаменти за нейното разтърсено психическо положение. „ Докторите се опитваха да намерят точната композиция от медикаменти, само че те не ѝ понасяха добре и тя спря да ги взима. Все още работят по въпроса “.

Самата Бритни очевидно е оптимистично настроена и показа с почитателите си в мрежата: „ Просто желаех да ви кажа здравейте, тъй като нещата меко казано излязоха отвън надзор. Уау! Има клюки, смъртни закани към фамилията и екипа ми и още доста луди неща. Опитвам се да си взема време за себе си, само че всичко, което се случва, прави това доста мъчно. Не вярвайте на всичко, което четете и чувате. Моята обстановка е неповторима, само че давам обещание, че върша най-хубавото сега.

Може и да не знаете това за мен, само че аз съм мощна и се боря за това, което желая. Любовта и посвещението ви са невероятни, само че в този момент нуждая се от малко персонално пространство, с цел да се оправя с всички сложни неща, с които животът ме сблъсква. Ако можете да ми дадете това, ще ви бъда признателна вечно. Обичам ви “.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР