Бритни Спиърс демонстрира фигурата си в привлекателен бански по време

...
Бритни Спиърс демонстрира фигурата си в привлекателен бански по време
Коментари Харесай

Бритни Спиърс се разголи в тропиците с жълти бикини

Бритни Спиърс показва фигурата си в прелъстителен бански по време на тропическото си бягство във видео, качено на основната й страница в Instagram в неделя.



Певицата Baby One More Time, 42 - която неотдавна провокира стихия на изящен плаж по време на ваканцията - можеше да бъде забелязана да прекарва време по пясъчния бряг, до момента в който стъпваше в хладната, плитка вода.

Тя облече блестящо жълто бикини с тънки презрамки, които се простираха нагоре и се завързаха на възел в основата на врата.

Изпълнителката също носеше чифт съвпадащи долнища с връзки, до момента в който носеше чифт огромни, кафяви сенки, с цел да защищити очите си от яркото слънце.

За част от ролката русите кичури на Бритни бяха прибрани в разчорлен кок, позволявайки на няколко свободни кичура да паднат върху челото й.

В един миг тя разпусна косата си, тъй че кичурите й се спускаха естествено около раменете й.

Тя заложи на минимални аксесоари, защото се забавляваше на плажа, и носеше бяла огърлица.



По време на клипа във фонов режим звучеше песента La Combi Versace на Rosalia и Tokischa.

В надписа Спиърс просто добави три емотикони с розови цветя към своите 42,4 милиона почитатели и почитатели.

Последното видео стартира, когато певицата седна в плитката вода и се усмихна радостно към камерата.

Пясъчният бряг се виждаше наоколо в далечината и беше ограден с палми и други зелени растения.

След това Бритни можеше да бъде забелязана да се напъва към камерата, когато излезе от водата, с цел да покаже по-добре цветния си бански.

След слънчевата отмора, някогашната поп икона сподели танцовите си придвижвания в различен клип, който показа в понеделник.

Въртейки се под звуците на CUUUUuuuuuuute на Розалия, тя показва стегнатата си фигура в розова макси рокля с флорални щампи с бухнали къси ръкави.

Американската звезда поклащаше бедра в ритъма на песента, до момента в който хвърляше задушлив взор към обектива, до момента в който си даваше няколко спомагателни сантиметра с чифт черни токчета с каишки.

Бритни притегли вниманието към изобилното си деколте по време на клипа и се украси с луксозна перлена огърлица.

Надписвайки обявата в Instagram, тя написа: „ Работя върху профила си и мамка му!!! “

Спиърс осведоми почитателите си по време на занимателното си пътешестване и по-рано тази седмица пусна фешън бикини с леопардов принт покрай океана в обява.

Бритни беше снимана да заема разнообразни пози, до момента в който обличаше бански, до момента в който прекарваше времето си под топлите слънчеви лъчи.

По време на пътуването тя носеше и яркорозов бански костюм, който съчета с бели ботуши до коляното.



Освен че носи ансамбъла на брега, тя също беше забелязана да стъпва на сянка по време на релаксираща разходка с лодка по водата.

В надписа хитмейкърът на Toxic се базира на плажния си жанр и написа: „ Буквално моите бели ботуши на плажа!!! “

`Но познайте какво??? Те са меки и мога да танцувам в тях!!! Все едно да носиш тенис обувки!!!`

Когато не беше във водата, звездата се обличаше в рокля с шарки в розово и алено, дружно с чифт голи токчета с отворени пръсти.

„ Разбира се, с обичания ми сарафан презрамката изскача!!! Красива в розово “, написа тя на почитателите си, като добави и емотикони с розово лале.

Нейното запаметяващо се бягство идва малко откакто певицата сподели, че е „ прекомерно мъничка и слаба “, с цел да споделя свои по-пикантни фотоси в обществените медии.

Спиърс изясни по-рано предходната седмица в обява, че е навлязла в ново „ духовно измерение “ и се приписва на последната диета, която пробва.

Тя сподели на своите почитатели, че е почнала да пробва от време на време недояждане, когато прочете „ Трансформиращата мощ на гладуването: Пътят към духовно, физическо и прочувствено подмладяване “ на Стивън Харод Бюнер.

„ Може да ви накара да се почувствате слаби за няколко дни, само че по-късно получавате естествено високо равнище от всички освободени токсини… “

„ Всъщност се усещам прекомерно мъничка и слаба, с цел да си помисля даже да се фотографирам за Instagram сега “, написа Бритни.

„ Но почтено казано, одобрявам това духовно измерение, в което се намирам… Мисля, че всички имаме своето равнище на молитва… Мисля, че съм претърпяла много ниски равнища, само че също и най-високите равнища “, продължи тя.

„ Това е филтриране по най-хубавия му метод и да влезеш в тялото и мозъка си, с цел да намериш най-просветеното си положение на съзнанието, наподобява толкоз необикновено!!! “

Това се случи единствено ден откакто тя театралничи гола на плажа и качи фотосите на страницата си в Instagram. Певицата избра да употребява емотикони, с цел да предложи малко покритие в изображенията.

Източник: DailyMail

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР