Британците започват седмицата с доза смразяваща мъгла, тъй като ледените

...
Британците започват седмицата с доза смразяваща мъгла, тъй като ледените
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Британците се събуждат от смразяваща мъгла, тъй като температурите падат до -4C през нощта

Британците стартират седмицата с доза смразяваща мъгла, защото ледените температури са настроени да накарат живака да падне.

Части от страната ще имат температури от -4C в някои региони вследствие на ясно небе през нощта и мощен вятър, приближаващ от югозапад. Условията евентуално ще продължат през по-голямата част от днешния ден на няколко места, защото началото на седмицата е мъгливо и мразовито. Снощното небе обаче разреши на милиони хора до Северна Англия да зърнат полярното зарево - Северното зарево.

Метеорологичната работа сподели: „ Още една студена нощ за мнозина, с необятно публикувана слана и някои ледени петна от мъгла. Температурите се покачват в далечния югозапад с увеличението на облачността и вятъра.

„ Студен старт с мъгла, която се разсейва елементарно. До огромна степен изсъхнал и ярък ден за мнозина, макар че облачността се усилва от югозапад с интервали от дъжд и усилващи се ветрове. Средни температури. ”

Той добави в вероятностите си за вторник до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР