Британците ще бъдат засегнати от нов сняг, проливни дъждове и

...
Британците ще бъдат засегнати от нов сняг, проливни дъждове и
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Бурята Герит продължава да вилнее на фона на разделянето на север-юг със сняг и дъжд

Британците ще бъдат наранени от нов сняг, проливни дъждове и мощни ветрове през днешния ден, защото бурята Герит продължава на фона на разделяне на север-юг в времето.

Прекъсванията, породени от седмата посочена стихия за сезона, донесоха злощастие на пътуващите на път за у дома от коледните празници в цялата страна през вчерашния ден. Пориви напразно със скорост от 80 благи в час и пороен дъжд предизвикаха закъснения на автомобилния, железопътния, въздушния и фериботния превоз.

Беше разгласен огромен случай на A9 в Шотландските планини, заяви шотландската полиция, откакто водачи оповестиха, че са останали блокирани с часове при натоварен трафик по заснежения път. Обилният сняг докара до блокиране на коли покрай Дръмочтер, преди снегорините да съумеят да разчистят пътя.

Жълтото предизвестие от Метеорологичната работа за вятър и сняг остава в действие в Шетланд до 6 сутринта през днешния ден. В него се споделя: „ Силните ветрове и интервалът на суграшица и сняг, свързани с бурята Герит, могат да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР