Британците се подготвят за редица метеорологични проблеми, тъй като температурите

...
Британците се подготвят за редица метеорологични проблеми, тъй като температурите
Коментари Харесай

Пълен списък на райони, в които да видите сняг, тъй като арктическият взрив носи 4 инча сняг и студ от -9C

Британците се приготвят за редица метеорологични проблеми, защото температурите от -9C и до четири инча сняг може да паднат.

Промяната във времето се чака в неделя, 14 януари, защото метеорологичната работа предвижда хладно време за хората. Жълтите метеорологични предизвестия към този момент са в действие за идната седмица с „ евентуално авторитетен сняг “ на картите. Заместник-главният метеролог на Метеорологичната работа Крис Бълмър сподели: „ Валежи от сняг от неделя нататък е най-вероятно да се реалокират във вътрешността от крайбрежията, изложени на северните ветрове.

„ Фокусът на преваляванията от сняг ще бъде над Северна Шотландия, само че елементи от крайбрежията на Северно море и Ирландско море също може да имат сняг на моменти. " След това беше оповестен цялостен лист на местата, евентуално наранени от снега и леда, планувани за понеделник.

Метеорологичните специалисти предизвестяват, че тежките условия ще продължат доникъде на седмицата, като неделя и понеделник ще бъдат наранени от жълто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР