Британците са изправени пред прекъсване на пътуването със 17-часово предупреждение

...
Британците са изправени пред прекъсване на пътуването със 17-часово предупреждение
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Метеорологичната служба издава предупреждение за 17-часов дъжд, тъй като бурята ще натопи милиони британци

Британците са изправени пред спиране на пътуването със 17-часово предизвестие за мощен дъжд и наводнения за по-късно през днешния ден.

След още дъждове през миналата седмица с по-меки условия земята към този момент е наситена и в този момент се предвиждат още дъждове. Жълтото предизвестие на Met Office за дъжд обгръща северната част на Англия от бряг до бряг и продължава от 12 часа през днешния ден до 5 часа сутринта във вторник.

В него се споделя: „ Проливен дъжд може да докара до някои наводнения и въздействия върху пътуването. “ Синоптикът от Met Office Грег Дюхърст съобщи, че ще има „ разединение “ във времето в цялата страна с ветрове в Шотландия, дъжд в Северна Англия и по-сухи условия на юг.

Има и метеорологично предизвестие от Метеорологичната работа за вятър в сряда, който обгръща далечния север на Шотландия с вероятни пориви до 80 благи в час. Г-н Дюхърст сподели: „ През идващите 24 часа ще има тристранно разделяне във времето. Разглеждайки по-голямата картина, тази област с ниско наляган...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР