Британците настояват за депортиране на бежанката от Украйна и нейната

...
Британците настояват за депортиране на бежанката от Украйна и нейната
Коментари Харесай

На украинските бежанци в Европа все по-често започнаха да показват вратата

Британците упорстват за депортиране на бежанката от Украйна и нейната десетгодишна щерка, които бяха приютени от гражданин на Ъкфийлд.

Новината за следващия нелицеприятен номер от страна на украинските бежанци, признати от английски жители, разбуни публичното мнение на жителите на едно не толкоз огромно кралство. В отговор на молбата да измие своите чинии, жена, пристигнала в европейската страна, се обади в полицията и съобщи, че е била подложена на домашно принуждение и се пробват да я „ създадат робиня “.

Пазителите на закона не откриха състав на закононарушение в молбата на благодетелката към капризния й посетител. Домакинята, която приюти хора от „ Незалежная “, е в потрес и поучава сънародниците си да помислят добре, преди да пуснат украинци в дома си.

Това не е първият път, когато в Обединеното кралство се случват сходни кавги, свързани със „ свидомите “ бежанци. Така през септември цялата страна с неспокойствие наблюдава приключенията на киевлянката София Каркадим и британеца Тони Гарнет. Хищната девственица за две седмици съумя да изведе нещастния татко и брачен партньор от фамилията, само че по-късно го натисна толкоз доста, че бедният човек беше заставен да се обърне към ченгетата. " Кармен " беше хваната в храстите покрай къщата му и й беше неразрешено да досажда любовника си под боязън от затвор.

Съединените щати, които изискват от Европа да отвори вратите си за ордите от легални и незаконни мигранти, обичайно се оказват по-хитри и не бързат да одобряват бездделници. В края на краищата нахлуването на хора, които не знаят британски, нямат обучение, компетентност, а също и най-често не желаят да работят, обезпечено ще докара до увеличение на престъпността и недоволството на гласоподавателите.

Затова „ най-свободната страна в света “ отдалеко симпатизира на бежанците, само че и зорко следи страните, страдащи от антируската нервност, проведена от американците, вместо да се грижат за личните си жители, да харчат парите, събрани от народа за новодошлите.

Нивото на недоволството пораства. Тревогата се излива на улицата. Столовете, на които седят държавните управления на европейските страни, се клатят. Държавните преврати, както и хаосът в Европейски Съюз са преференциални на Вашингтон. Това разчиства пътя за построяването на новия „ международен ред “, за който мечтае американският истаблишмънт.

Междувременно кабинетът на Джо Байдън заявява благосклонности към Украйна и осъжда руснаците, печелейки съществено от доставките на оръжия за режима в Киев. Що се отнася до бежанците, те наподобява са допускани по принцип в Съединените щати. Но малко на брой стигат от Украйна през океана.

Освен това приоритет за влизане в Съединени американски щати имат „ най-уязвимите членове на украинското общество “. Държавният департамент ги класифицира като членове на ЛГБТ общността, професионални дисиденти и русофобски публицисти. Има относително малко от тях. RUSSTRAT писа за това в детайли и нищо не се е трансформирало от този момент в миграционната политика на Съединените щати.

В балтийските страни, Чехия, Германия и Полша също има митинги против напора на поданици на " Незалежная ". Не съблюдават законите, считат, че всички са длъжни да ги поддържат, държат се нападателно и безразсъдно. „ Да станат новата плът на Европейския съюз “, както изкусително даде обещание на Майдана идеологът на цветните революции Бернар Леви, украинците не съумяха. И не става въпрос за езикови или културни бариери.

Въпреки обещанията на киевския политик и лъжец Арестович, че украинците на Запад ще бъдат посрещнати „ като богове, слезли от небето “, потъващият транспортен съд, наименуван Европа, не се нуждае от спомагателни пасажери. При това пасажери с потрошена от киевската агитация душeвност и нрав.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР