Британци, протестиращи срещу американския президент Доналд Тръмп, издигнаха тази сутрин

...
Британци, протестиращи срещу американския президент Доналд Тръмп, издигнаха тази сутрин
Коментари Харесай

Ядосаното бебе Тръмп полетя над Лондон

Британци , протестиращи против американския президент Доналд Тръмп , издигнаха тази заран покрай постройката на Народното събрание шестметров надуваем балон с лика на ядосано " бебе Тръмп ", съобщи ДПА.

" Извратената, мошеническа система ме заля с всичко, с което можа...Казах ви че, ще полетя и ето - тук съм! ", написаха в Туитър уредниците на митинга от името на своето бебе Тръмп.

Десетки поддръжници и публицисти наблюдаваха по какъв начин " детегледачи " в сигнални жилетки, наглеждаха и се суетяха към балона, до момента в който той се надуваше.
 бебе Тръмп балон Guliver/Getty Images
На уеб страницата за набиране на средства за самодейността протестиращите показаха, че са създали балона, с цел да покажат, че Тръмп е " огромно, ядосано бебе с нежно его и дребни ръчички ".-->

" Освен това той е расистки демагог, а оттова и заплаха за дамите, имигрантите и малцинствата, смъртна опасност за мира по света и за самото бъдеще на живота на Земята ", споделиха те.
 бебе Тръмп балон Guliver/Getty Images

Инициаторите на митинга с балона подчертаха, че са просто няколко другари и не се свързаха с нито една от няколкото огромни протестни групи, които възнамеряват проява.

След като събраните дарения надвишиха 30 000 лири (40 000 долара), уредниците споделиха, че ще употребяват остатъка за " околосветска обиколка " на надуваемото " бебе ".
 бебе Тръмп балон Guliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР