Британското външно министерство се извини за погрешната забрана на ведомството

...
Британското външно министерство се извини за погрешната забрана на ведомството
Коментари Харесай

Британски ведомства се извиняват, че са гонили хомосексуални

Британското външно министерство се извини за " неправилната " възбрана на ведомството за работа на лесбийки, хомосексуалисти, бисексуални и транссексуални хора в дипломатическото ведомство, която беше анулирана през 1991 година

„ Забраната беше въведена, защото съществуваше схващането, че ЛГБТ хората са по-податливи на изнудване от техните сътрудници и затова “, сподели Филип Бартън от ведомството.
 Елизабет Втора връчи отличие на Националната здравна работа Елизабет Втора връчи отличие на Националната здравна работа
Кралица Елизабет Втора връчи Кръста на Джордж (Джордж крос) на английската Национална здравна работа като самопризнание за 73 години всеотд...

" Поради тази неправилна позиция кариерата на хората беше прекъсната, прекратена или спряна, преди даже да може да стартира ", добави той.

" Искам да се извиня обществено за възбраната и въздействието, което тя оказа върху нашия ЛГБТ личен състав и техните близки, както тук, във Англия, по този начин и в чужбина. "

Външният министър Доминик Рааб съобщи, че е " признателен " на английските ЛГБТ дипломати, " които толкоз ослепително съставляват страната ни и по света ".

Извинението идва, когато Англия се готви да бъде хазаин на конференция на Коалиция за равни права, група от 42 страни, ангажирани да пазят и предизвикват правата на ЛГБТИ.
 Във Англия отстраняват карантината за изцяло имунизирани при контакт със инфектиран Във Англия отстраняват карантината за изцяло имунизирани при контакт със инфектиран
Напълно имунизираните хора, които са били в контакт със инфектиран от ковид, ще бъдат свободни в рамките да продължат живота си норм...

Ръководителят на английското външно разузнаване МИ6 се извини през февруари за сходна историческа политика вътре в организацията, като я назова " неправилна, несправедлива и дискриминационна ".

Последва известието на министерството на защитата, че ще разреши на някогашни военни, уволнени поради сексуалността си, да си върнат изгубените медали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР