Британското семейство не е расистко, заяви принц Уилям в четвъртък,

...
Британското семейство не е расистко, заяви принц Уилям в четвъртък,
Коментари Харесай

Принц Уилям: Изобщо не сме расистко семейство

Британското семейство не е расистко, съобщи принц Уилям в четвъртък, в първия си коментар след изявлението на неговия брат принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл пред Опра Уинфри, в което те споделиха, че в кралския двор е имало терзания за цвета на кожата на техния наследник Арчи.

Уилям също по този начин сподели, че към момента не е приказвал с брат си, само че ще направи това.

От Бъкингамския замък още във вторник оповестиха, че обвиняванията на Меган и Хари са " притеснителни " и ще ги прегледат в фамилен кръг. В изказването се посочваше, че " въпреки спомените да се разграничават ", казаното от херцога и херцогинята на Съсекс ще бъдат разисквани, а те и синът им Арчи " постоянно ще бъдат обичани членове на фамилията ".

По време на посещаване на учебно заведение в Стратфорд, източен Лондон, в четвъртък, Уилям бе запитан от кореспондент: " Кралското семейство расистко ли е? ", на което той незабавно отвърна: " Ние въобще не се расистко семейство. " На въпрос приказвал ли е с брат си след изявлението за Опра Уинфри, сподели: " Не. Не съм приказвал още с него, само че ще приказвам ", съобщи ББС.

По-рано през седмицата татко им – принц Чарлз, не отговори на въпроси на публицисти за изявлението.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР