Британското разузнаване съобщи, че инцидентът с взрива на Кримския мост

...
Британското разузнаване съобщи, че инцидентът с взрива на Кримския мост
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Взривът на Кримския мост ще засегне силно президента Путин

Британското разузнаване заяви, че случаят с гърмежа на Кримския мост ще засегне мощно президента Владимир Путин. Той е знак на анексията на Крим от Москва и е основен път за доставки за съветските сили, сражаващи се в Южна Украйна. До момента никой не е поел отговорност за офанзивата. Междувременно притежателят на камиона изясни във видео, че няма нищо общо с случая.

Експлозията на Кримския мост ще се отрази на тиловата поддръжка за съветските сили в Южна Украйна. Това разгласи в " Туитър " английското военно разузнаване, представено от украинската организация Укринформ.
Тъй като 2 от четирите пътни ленти са срутени на няколко места в продължение на към 250 метра, пропускателната дарба на невредимите две други платна ще бъде доста занижена, са споделя в известието.

 
Всички бяхме изпратени през обходен маршрут. Ние закъсахме там още първоначално в голямо запушване. Хората просто не устояха, обръщаха колите и тръгваха, само че ние стояхме до последно. Трябва да отидем до Симферопол.
Руска гражданка

Не е известна степента на повредите по железопътното трасе, само че всяко съществено нарушение на неговата пропускателна дарба би оказало огромно въздействие на така и така огромните компликации за Русия да поддържа своите сили в Южна Украйна, споделя английското разузнаване. То акцентира, че случаят ще засегне мощно президента Владимир Путин, тъй като стана едвам няколко часа след юбилея му, когато навърши 70 години на 7 октомври. Още повече, че точно той е основател за основаването на моста, издигнат от неговия другар от детинство Аркадий Ротенберг и трансформирал се в знак на анексирането на Крим. През последните месеци Виктор Золотов, някогашен бодигард на Путин и сегашен пълководец на Националната армия, обществено уверяваше, че мостът е добре охраняван.

Междувременно " притежателят на взривения камион " на Кримския мост разгласява видео. Според съветските управляващи детонацията е провокирана от гърмеж на камион. Издирваше се кой е неговият притежател, като часове след гърмежа се разбра, че транспортното средство е записано в Краснодарския регион.

 
Аз, Самир Юсубов, нямам нищо общо със случилото се на Кримския мост.
Това споделя младият мъж във видеообръщението. Машината е била записана на негово име, само че е карал 51-годишният му братовчед, който се е занимавал с транспорти. Самият Юсубов към този момент е в чужбина.
Руснаците могат да го възстановят, само че не могат да го защитят, до момента в който губят войната, сподели политическият анализатор Джеймс Никси от английския мозъчен концерн „ Чатъм хаус “.

Русия завзе Крим от Украйна през 2014 година и 19-километровият Кримски мост, свързващ района с транспортната ѝ мрежа, беше открит с огромни фанфари четири години по-късно персонално от президента Владимир Путин. Той е измежду най-амбициозните инженерни планове в историята на Русия и е най-дългият мост в Европа. 

Киев упорства съветските сили да изоставен черноморския полуостров, както и украинската територия, която завзеха при нашествието, стартирана от Путин през февруари.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР