Британското приложение за срещи "Трувю" направи проучване сред 1000 души,

...
Британското приложение за срещи "Трувю" направи проучване сред 1000 души,
Коментари Харесай

„Най-грешните“ напитки, които може да си поръчате на първа среща

Британското приложение за срещи "Трувю " направи изследване измежду 1000 души, с цел да открие какво е същинското мнение на британците за пиенето на алкохол на първа среща.

"Изглежда тайната е да си поръчвате единствено две питиета, да избягвате шотове и сайдер, да се опитате да се отпуснете и да се насладите ", споделиха основателите на приложението.

Докато се наслаждавате на прекарването, евентуално не е доста умно да подгреете с няколко текили, защото питието е в листата с най-неуместни за мотива, съгласно множеството интервюирани.

Всъщност 27 % от хората споделиха, че това е "най-непривлекателният " алкохол, който някой може да си поръча във вечер, предопределена да се опознаеш с индивида насреща.

Против пиенето на сайдер се оповестиха съвсем четвърт от интервюираните, а срещу бирата - 13 %.

Бялото вино е 100 % задоволително за случая, а след него се подредиха коктейлите. Червеното вино и розето също бяха избрани като добър избор от над 90 % от хората.

Изглежда има и огромни разлики по въпроса какъв брой е възможно да пиеш при подобен мотив. Приблизително 25 % от британците споделиха, че над 5 питиета са прекомерно доста, а 12 % гледат на алкохолните въздържателите с съмнение.

На въпроса какво ще създадат, в случай че колегата им се напие на първата среща, една трета от запитаните дадоха отговор, че ще се приберат у дома, и 28 % благородни британци, че ще поръчат такси за индивида до дома му. 27 % споделиха, че ще се причислят към пиянството на колегата си, а 12 % от мъжете и дамите признаха, че ще се усмихват и някак ще изтърпят вечерта, само че в никакъв случай няма да излязат с тази персона още веднъж.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР