Британското правителство ще поиска утре ново гласуване на сделката на

...
Британското правителство ще поиска утре ново гласуване на сделката на
Коментари Харесай

Британското правителство се надява утре сделката за Brexit да бъде одобрена

Британското държавно управление ще изиска на следващия ден ново гласоподаване на договорката на Тереза Мей за Brexit, само в случай че е несъмнено, че разграничената Камара на общините ще я поддържа при трети опит. Това заяви външният министър Джереми Хънт, представен от Ройтерс. В отговор на въпрос дали на следващия ден ще има ново гласоподаване, Хънт, който е в Брюксел за диалози с сътрудниците си от Европейски Съюз, каза пред публицисти: " Надяваме се да има. Но би трябвало да сме сигурни, че ще имаме нужната численост ". " Рискът от излизане без договорка, най-малко що се отнася до английския парламент, избледня, само че рискът от парализа на Брекзит не е ", сподели външният министър. Според английския първи посланик има известни признаци, че договорката на Мей ще бъде прокарана.

Подкрепящ Brexit английски народен представител обаче сподели, че доста хора в Народното събрание към момента са срещу договорката на Мей за овакантяване на Европейски Съюз и че несъгласието им не е единствено към защитния механизъм за ирландската граница.

" Това е доста неприятно съглашение ", сподели депутатът Джон Редууд по радио Би Би Си. " Твърде доста хора споделят моята угриженост, че нямаме потребност от този тип обвързващ контракт. Става дума за доста хора и те не са единствено от ERG (The European Research Group/Европейската изследователска група, включваща депутати консерватори, които са против участие в ЕС), които изключително мощно се стремят да издействат верния Brexit ", добави Редууд, представен от Ройтерс.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР