Британското правителство съобщи, че е постигнало споразумение с Франция за

...
Британското правителство съобщи, че е постигнало споразумение с Франция за
Коментари Харесай

Над 350 български камиона чакат край Дувър, още 130 са на паркинг

Британското държавно управление заяви, че е постигнало съглашение с Франция за това водачите на камиони, блокирани в Обединеното кралство поради затварянето на границата, да могат да изоставен страната, като им бъде изработен бърз тест за ковид на потегляне. Това съобщи АFP, представена от.
" Всички водачи на тежкотоварни камиони, без значение от националността им, би трябвало да бъдат подложени " на тест, който дава резултат за към 30 минути, съобщи в официално съобщение Министерството на превоза.
Този протокол ще бъде преразгледан на 31 декември, само че може да остане в действие до 6 януари, се споделя още в известието.
Английското пристанище Дувър разгласи, че към този момент се възобновява трафикът към Франция след постигнатото съглашение сред Париж и Лондон.
 Заради Брекзит - почнаха компликациите с доставки на храни за Англия Заради Брекзит - почнаха компликациите с доставки на храни за Англия
Окончателното разкъсване на Англия с Европейския съюз към този момент почнаха да основават проблеми. В Югоизточна Англия, където са главните...
Британските управляващи са основали пунктове за тестване, където водачите могат бързо да получат резултати и да продължат към Франция, заяви Министерството на превоза, представено от Ройтерс. В случай на позитивен тест, водачите ще би трябвало да се изолират на английска земя за 10 дни.
Най-малко 2800 водачи на камиони чакат край Дувър опция да стигнат до континента.
" Над 350 български камиона са на опашката и чакат, а още 130 камиона са на паркинг ", заяви в предаването " Преди всички " Йордан Арабаджиев, изпълнителен шеф на Съюза на интернационалните превозвачи: 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР