Британското правителство отпусна 2 милиарда и 100 милиона паунда допълнителни

...
Британското правителство отпусна 2 милиарда и 100 милиона паунда допълнителни
Коментари Харесай

Британското правителство отпусна 2,1 милиарда паунда за твърд Брекзит

Британското държавно управление отпусна 2 милиарда и 100 милиона паунда спомагателни средства за подготовка за безреден Брекзит без съглашение.

На 33 % се прави оценка все още шансът за криза още при започване на идната година, оповестиха от " Банк ъф Ингланд ". Ръководството ѝ понижи упованията си за икономическия напредък тази година - до 1,3 на 100. Паундът се обезцени стремително този месец до 1,21 $ и гуверньорът Марк Карни предизвести, че при положение на Беркзит без съглашение британците ще би трябвало да свикнат с това. Както и с по-висока инфлация и изобщо с отслабена стопанска система.
Марк Карни, гуверньор на централната банка на Обединеното кралство: Ще има неотложен потрес освен за търсенето, само че и в предлагането. Негативният резултат може да бъде повлиян от подготовката за подобен сюжет, само че не и изцяло отстранен. "
Правителството на Борис Джонсън, който е безапелационен, че, каквото и да става, Брекзит ще се случи на 31 октомври, усили с 50 % средствата за подготовка за овакантяване без съглашение - до 6 милиарда и 300 милиона паунда.

Саджид Джавид, министър на финансите на Англия: Повече лодкрепа за граничната и митническата работа. Освен това желаеме да подсигуряваме съществуването на задоволително медикаменти. Ще има осведомителна акция, ориентирана основно към бизнеса. Правителството е безусловно ясно - пристигна ли 31 октомври ще напуснем Европейския съюз. "
Междувременно ирландският министър председател Лио Варадкар предложения Джонсън в Дъблин, с цел да договарят за отбягване на отрицателните резултати в Ирландия и Северна Ирландия - и икономическите, и политическите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР