Британското правителство обяви нов план от пет точки за намаляване

...
Британското правителство обяви нов план от пет точки за намаляване
Коментари Харесай

Британското правителство излезе с план от пет точки за намаляване на имиграцията

Британското държавно управление разгласи нов проект от пет точки за понижаване на имиграцията, който включва възбрана за болногледачите да вземат със себе си членове на фамилията.

Министърът на вътрешните работи Джеймс Клевърли бе подложен на напън, откакто пое поста преди три седмици да показва, че ще работи с твърда ръка за понижаване на имиграцията, съобщи БНР.

Консерваторите бяха ядосани откакто Върховният съд отхвърли тяхната скица за депортиране на търсещи леговище в Руанда и рекордната чиста миграция от 745 000 през последната година.

Клевърли назова в Народното събрание проекта от пет точки " най-стабилния ", предлаган до момента от което и да е държавно управление.

Първо - задграничните болногледачи няма да могат да водят със себе си членове на фамилиите, с цел да се постави завършек на злоупотребите с издаването на този тип специфична виза.

Второ - трансформира се минималната заплата за виза за квалифицирани служащи от 26 200 на 38 700 паунда, въпреки и на този стадий да се прави изключение за болногледачите и здравните служащи.

Трето - ще бъде преразгледан описът на държавното управление с специалности, в които има дефицит на личен състав, като се чака понижаване както на специалностите, по този начин и на бройките.

Четвърто - минималният предел за фамилна виза също ще бъде нараснал до 38 700 паунда, с цел да се подсигурява, че хората водят единствено лица, които могат да поддържат финансово.

И пето - стягане на рестриктивните мерки за довеждане на членове на фамилиите със студентска виза.

Джеймс Клевърли добави също, че имигрантите ще би трябвало да заплащат над два пъти повече, с цел да могат да употребяват услугите на националното опазване на здравето.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР