Британското правителство не вижда причини, заради които днешната политическа ситуация

...
Британското правителство не вижда причини, заради които днешната политическа ситуация
Коментари Харесай

Британските власти не смятат, че ситуацията в Германия може да се отрази на Brexit

Британското държавно управление не вижда аргументи, поради които днешната политическа обстановка може да се отрази отрицателно на договарянията сред Обединеното кралство и Европейски Съюз за Brexit. Това съобщи пред РИА Новости представител на министерството по въпросите на Brexit на Англия, в отговор на молба да разяснява разминаването сред позициите на английски източници на организацията.
По-рано, източник непосредствен до английското държавно управление е съобщил, че доколкото Германия се явява основен състезател в Европейски Съюз, в това число в договарянията за Брекзит, сега вниманието на немските политици е концентрирано върху политическата обстановка в личната им страна и това може да докара до в допълнение закъснение на договарянията, защото без Германия Европейски Съюз не може да съгласува никакво решение, съобщи " Фокус ".
„ Това е вътрешна работа на Германия и ние не виждаме аргументи, по които днешната обстановка може да повлияе на устрема за важен напредък на договарянията “, съобщи представителят на английското ведомство, в отговор на молбата да обясни думите на предходния източник на РИА Новости.
„ Преговорите минават сполучливо и ние сме съсредоточени върху това, да достигнем до най-изгодния контракт за Англия и за Европейски Съюз “, означи представителят на министерството.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР