Британското правителство на Борис Джонсън обсъжда възможността да наложи пряко

...
Британското правителство на Борис Джонсън обсъжда възможността да наложи пряко
Коментари Харесай

Лондон иска директно управление в Северна Ирландия

Британското държавно управление на Борис Джонсън разисква опцията да наложи директно ръководство в региона Северна Ирландия, в случай че се стигне до Брекзит без договорка, излиза наяве от изявление на външния министър Доминик Рааб. Причините за това са политическата рецесия в Белфаст, където главните политически партии не могат да реализират единодушие за взаимно ръководство и различията с Брюксел за статута на границата с Република Ирландия.

Британският министър председател Борис Джонсън възнамерява най-голямата рекламна акция от Втората международна война насам, с цел да приготви Англия за Брекзит без договорка. " Рекламната светкавична война " ще е на рекордна стойност 100 милиона лири, които ще бъдат изхарчени за билбордове, реклама по радиото и малкия екран през идващите три месеца. Ще бъдат разпратени осведомителни брошури на 27 милиона семейства, настрана от това британците ще бъдат облъчвани с мощна реклама по малките екрани и радиостанциите. Самият Джонсън е в Шотландия, с цел да убеди нейните водачи и поданици от финансовата изгода да изоставен Европейски Съюз.

Финансовият министър Саджид Джавид заяви, че тази седмица ще отпусне " доста в допълнение финансиране ", с цел да може Англия " да е изцяло подготвена " да напусне на 31 октомври, със или без договорка. Според английските медии спомагателните пари ще са 1 милиарда лири.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР