Британското министерство на отбраната публикува поредната сводка на своите разузнавателни

...
Британското министерство на отбраната публикува поредната сводка на своите разузнавателни
Коментари Харесай

Британското разузнаване оцени числеността на руската армия, участваща в СВО в Донбас

Британското министерство на защитата разгласява следващата сводка на своите разследващи данни за хода на военните дейности на територията на Украйна, в която се дават оценки за числеността на съветските войски, участващи в спецоперацията в Донбас.

Както утвърждават в Лондон, във военните дейности в Донбас вземат участие шест обособени съветски армии, общата бройка на които преди началото на военните дейности е била 150 000 души, оповестява „ Свободная преса “.

„ През последните седмици Русия постоянно действаше с групи от към 100 души, провеждайки настъпателни интервенции във всеки един бранш по едно и също време “, оповестиха още от Обединеното кралство.

По-рано прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков в ефира на телевизионния канал " Россия-24 " описа по кое време ще бъде взето решението за довеждане докрай на специфичната военна интервенция на съветските въоръжени сили в Украйна.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР