Британското кралско семейство излезе на първата си коледна разходка без

...
Британското кралско семейство излезе на първата си коледна разходка без
Коментари Харесай

Британското кралско семейство на коледна разходка

Британското кралско семейство излезе на първата си коледна разходка без кралицата.  Крал Чарлз III поведе фамилията към обичайна църковна работа в Сандрингам. Заедно с него бяха брачната половинка му Камила, принцът и принцесата на Уелс и трите им деца. 
Прочетете още
Стотици посрещнаха фамилията, с цел да им пожелаят щастлива Коледа. 

Британският крал Чарлз Трети сложи акцент в коледното си послание към нацията върху компликациите за тези, които изпитват проблеми да си заплащат сметките и да обезпечат храна и топлота на фамилиите си и отдаде респект на неговата майка, посветила живота си в работа на народа и страната. 

Чарлз Трети бе записал обръщението си в параклиса „ Сейнт Дожордж “ в Уиндзър, където е заровена Елизабет Втора. 

Бившата кралица сложи началото на телевизионните обръщеиня към нацията през 1957 година и мнозина през днешния ден си спомниха, че в последното ѝ слово тя загатна за „ предаване на щафетата на новото потомство “. 



В обръщението си кралят засегна неща, които, по неговите думи, са част от убежденията му и вярвнията му – угриженост за хората в неравностойно състояние, смисъла на публичната активност и поддръжка за мултирелиигозен метод. Във време на съществени стачки и финансов напън посланието на краля бе с акцент върху тези, които поддържат хората в потребност. 

„ Особено желая да отдам респект на всички тези прелестни общителни хора, които толкоз обилно дават храни или дарения, или тази най-ценна стока за всички – тяхното време, с цел да поддържат най-нуждаещите се “, сподели Чарлз Трети. 

По време на словото му имаше фрагменти по какъв начин благотворителни организации раздават храна на бездомни и доброволци, помагащи за питателните банки. Имаше и фрагменти на кралски особи, само че единствено на „ работещи “ такива. Изобщо не бяха упоменати принцът и принцесата на Съсекс - Хари и Меган, както и херцогът на Йорк принц Андрю. 

Кралят посочи тежката загуба от гибелта на своята майка, като акцентира на нейната религия в Бога и в хората. От Бъкингамския замък обявиха, че всички дарения след гибелта на Елизабет Втора са били предоставени на благотворителна организация, помогаща на хора, които не могат да си платят сметките за сила.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР