Британското електронно дуо The Chemical Brothers ще изнесе първия си

...
Британското електронно дуо The Chemical Brothers ще изнесе първия си
Коментари Харесай

The Chemical Brothers идват за пръв път в България през октомври

Британското електронно дуо The Chemical Brothers ще изнесе първия си концерт в България. Групата, която дружно с обединения като Prodigy и Fatboy Slim наложи жанра big beat през 90-те години, ще излезе пред българска аудитория в зала " Арена Армеец " на 10 октомври тази година, оповестяват уредниците на събитието от продуцентската компания " АРТ БГ ".

Том Роуландс и Ед Саймъндс се събират в Манчестър през 1989 година под името Dust Brothers. Сменят името си на The Chemical Brothers едвам през 1995 година



Първият им албум Exit Planet Dust е добре признат на Острова, само че международната им популярност идва с втория - Dig Your Own Hole. В България те ще показват новия си албум No Geography, само че ще изпълнят и едни от най-големите си шлагери като Hey Girl Hey Boy, Block Rockin` Beats, Galvanize.
В България The Chemical Brothers идват с истинска продукция, която включва внушително 3D светлинно шоу и други впечатляващи театрални резултати. Тя беше показана за пръв път на фестивала в Гластънбъри и ще бъде доставена до " Арена Армеец " със 7 тира.

По изискване на мениджъра на групата ще бъдат за концерта ще бъдат пуснати едвам 9500 билета на цена от 59 до 100 лева Те ще бъдат пуснати в продажба от на следващия ден в мрежата на " Ивентим ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР