Британският вестник „Дейли телеграф“ съобщи за още две събирания на

...
Британският вестник „Дейли телеграф“ съобщи за още две събирания на
Коментари Харесай

На Даунинг стрийт имало две партита по време на локдаун и национален траур

Британският вестник „ Дейли телеграф “ заяви за още две събирания на Даунинг стрийт по време на локдаун. На премиера Борис Джонсън бе поискана оставката откакто призна, че е участвал на събиране през май 2020 година.

На 16 против 17 април предходната година две прощални празненства на някогашния шеф за връзки с обществеността на премиера Джак Слак и на един от персоналните фотографи на премиера. Освен това събиранията са били по време на националния печал за гибелта на принц Филип от 9 до 17 април.

„ Дейли телеграф “ написа, че към 30 души са чествали изпращането на Джак Слак с алкохол и танци с музика до ранните часове на 17 април. Това е станало по време, когато бе неразрешено събирането на хора от разнообразни семейства.

От Даунинг стрийт 10 обявиха, че е имало прощална тирада, само че не разясниха алкохола и танците.

Джак Слак се извини обществено доскоро по Скай нюз за събирането на Даунинг стрийт в навечерието на погребението на брачна половинка на кралицата.

Другото изпращане, това на фотографа, се е състояло в сутерена на постройката. Двете празненства са се слели след среднощ в градината.

„ Дейли телеграф “ оповестява също, че личен състав е бил изпратен до магазин наоколо с куфар на колелца и го е върнал цялостен с бутилки вино.

Премиерът Борис Джонсън не е участвал на празненствата, прекарвайки уикенда в резиденцията си Чекърс.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР