Британският външен министър Лиз Тръс говори пред пресата за желанието

...
Британският външен министър Лиз Тръс говори пред пресата за желанието
Коментари Харесай

Русия отговори на желанието на Лиз Трус за осъждане на Путин

Британският външен министър Лиз Тръс приказва пред пресата за желанието си да " осъди Путин ", като го прикани на диалог в наличието на ръководителите на Индия, Индонезия и други страни.

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова реагира на сходен откъс.

" Осъждалката и апелите не са зрели, Лиз ", съобщи тя.

" Спомняме си по какъв начин опитът на тази едва образована жена да „ призове и осъди “ Сергей Лавров в Москва приключи с нейния позор, когато тя даже не разбираше защо приказва и бъркаше географски имена ", означи Захарова в своя телеграм канал.

Преди ден Лиз Тръс също даде обещание, в случай че бъде определена за началник на Консервативната партия и министър-председател на Англия, да продължи да оказва помощ на Украйна и да направи всичко допустимо да се опълчи на Русия. В отговор Захарова назова Тръс „ свиреп и извънредно унищожителен човек “.

Руският външен министър Сергей Лавров също подсети за кръвожадността и разрушителността на Запада. В публикацията си за „ Известия “ шефът на Министерство на външните работи загатна многочислените провокации на Киев, зад които стоят западните „ куратори “. Особено място измежду сходни събития заема нещастието в Буча.

" Целият смисъл на логаритъма на западната политика е да измисли информативен фалшив, да го раздуе до универсална злополука в границите на няколко дни, блокирайки достъпа на популацията до различна информация и оценки ", акцентира Лавров.

В същото време ръководителят на дипломатическото ведомство на Руската федерация предложи на Запада да стартира да „ играе почтено – не съгласно разпоредбите за машинация, а въз основа на интернационалното право “.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР