Британският външен министър Дейвид Леми очаква решение за премахване на

...
Британският външен министър Дейвид Леми очаква решение за премахване на
Коментари Харесай

Великобритания се надява да падне до зимата забраната за удари със западни оръжия по цели в Русия

Британският външен министър Дейвид Леми чака решение за унищожаване на рестриктивните мерки против Украйна за удари против Русия да бъде взето преди началото на зимата. Той означи, че в този момент Западът би трябвало да показва храброст и неустрашимост, предава The Voice of America.

" Очаквам, че през идващите дни и седмици ще бъдем в доста мощна позиция да осигурим на Украйна всичко, от което се нуждае, до момента в който се насочваме към тази сложна зима на 2025 година “, казwа Леми.

Той означи, че съгласно английското разузнаване обстановката за съветския президент Владимир Путин ще стане доста по-трудна през идната година. В същото време английският министър означи триумфите на Украйна.

" Всъщност в този момент е моментът, защото прекосяваме от есента към зимата, когато Западът би трябвало да показва своята храброст и безспорна лоялност “, споделя английският външен министър.

Сенаторът републиканец Линдзи Греъм, след среща с президента Володимир Зеленски, прикани президента на Съединени американски щати Джо Байдън да разреши на Украйна удари надълбоко в съветска територия с предоставени оръжия с огромен обхват.

" Президентът Зеленски споделя, че желае да постави завършек на тази война поради договарянията. Единственият метод да притеглим Руската федерация на масата е да ги ударим по-силно, в сравнение с ги ударихме през днешния ден “, съобщи сенаторът, представен от Радио " Свобода “.

Според Греъм премахването на рестриктивните мерки за потребление на оръжие е главното искане на Зеленски. В същото време сенаторът съобщи, че в случай че Украйна стартира да извършва своя проект за победа и успее да нанесе удар надълбоко в Руската федерация, тогава войната през идната година може да приключи с победа за Украйна.

" И по този начин, президент Байдън, знам, че желаете Украйна да завоюва. Трябва да позволите на президента Зеленски да извърши този проект. Той има проект. Той има съответни военни цели. Ако може да стартира да ползва този проект, това ни дава най-хубавата вяра за довеждане докрай на тази война през 2025 година ", съобщи Греъм./ Фокус
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР