Британският таблоид „Сън помества обширен материал за българската пророчица баба

...
Британският таблоид „Сън помества обширен материал за българската пророчица баба
Коментари Харесай

На Острова припомниха предсказанията на Ванга

Британският таблоид „ Сън " помества просторен материал за българската пророчица баба Ванга под заглавие: „ Коя е баба Ванга? Жената, която предсказа терористичното нахлуване на 11 септември 2001 година, Брекзит и възхода на „ Ислямска страна ", има две огромни предсказания за 2018 година ".

„ Сън " напомня житието на българската пророчица и нейните огромни предсказания, като отбелязва, че преди да почине от рак на гърдата през 1996 година, е предрекла, че нейните умения ще бъдат наследени от 10-годишно момиче във Франция.

Вестникът отделя особено място на задаващата се 2018 година, за която баба Ванга е направила две огромни предсказания. Първото, че Китай ще се трансформира в идната световна суперсила, като ще измести Съединените щати, което е изцяло допустимо, като се имат поради статистическите данни, предвиждащи спад в световния стопански принос на Съединените щати и продължаващ растеж на китайската стопанска система. И второто, че на Венера ще бъде открита нова форма на сила. Що се отнася до това предсказания, „ Сън " написа, че най-малко досега няма планувана задача до планетата, само че новата галактическа сонда „ Паркър " на НАСА, която би трябвало да се приближи невиждано покрай Слънцето, планува потреблението на гравитационната мощ на Венера в осъществяването на тази задача.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР