Британският студент, който беше задържан вчера защото хвърли яйца по

...
Британският студент, който беше задържан вчера защото хвърли яйца по
Коментари Харесай

Вижте какво какви забрани наложиха на студента, който хвърли яйца по клал Чарлз III

Британският студент, който беше арестуван през вчерашния ден тъй като хвърли яйца по крал Чарлз III беше освободен, само че получи възбрана да носи яйца на публични места, съобщи, Agence France-Presse, като се базира на изявления в английската преса.

23-годишният Патрик Телуел беше арестуван след случая в северния британски град Йорк, където новият крал и брачната половинка му Камила бяха на посещаване. Докато двамата бяха приветствани от събралото се голям брой, младият екоактивист хвърли няколко яйца по крал Чарлз и едвам не го уцели.

Пред Daily Mirror Телуел удостовери, че е бил в ареста до 22 ч. локално време, след което е бил освободен при изискване повече да не се приближава до краля и да не носи яйца на обеществени места. От вестника прецизират, че той въпреки всичко ще има право да си купува яйца, ако пазари.

Патрик Телуел е някогашен претендент на Зелената партия и деятел от екологичната организация " Бунт против заличаването ". По време на случая той е показал антимонархически настроения и е крещял, че Англия " е издигната с кръвта на робите ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР